Osaaminen

Hei. Olen Jami Wilenius, Patenttikaveri, joka on tehnyt vuodesta 2007 alkaen lähes kaikkea mahdollista patenttien parissa, tapaamisista täytäntöönpanoon. Eniten patentointikokemusta on kertynyt rakennusalalta, radiotekniikasta ja yleisesti mekaanisista keksinnöistä.

Onnistunut keksintöjen suojaus edellyttää, että joko hakija tuntee patentoinnin koukerot tai asiamies hakijan toiminnan. Itse luotan jälkimmäiseen tapaan ja haluan ehdottomasti päästä perehtymään yritykseen pintaa syvemmälle, jotta voin aidosti auttaa yritystä menestymään. Ensin haluan tietää, miksi haluat patentoida ja vasta sitten mitä haluat patentoida.

Olen myös yrittäjä ja tiedän, että tämän tästä eteen tulee tilanteita, joissa kaipaisi vähän kaverin apua. Olen se kaverisi patenttiasioissa, Patenttikaveri, jolle voi aina soittaa ja kysyä neuvoa – olitpa sitten asiakkaani, sellaiseksi aikova tai vaikka et. Joskus tarvitaan sparrausta tai brainstormausta, jotta ideasta kasvaa innovaatio. Joskus taas pitää yhdessä parantaa maailmaa, jotta ideoita alkaa syntyä. Olen aina valmiina!

Jami Wilenius

DI (radiotekniikka, avaruustekniikka) 
Eurooppapatenttiasiamies
Auktorisoitu patenttiasiamies